Reflexió sobre l’esport de base

Cada cap de setmana hi ha milers de nens a tot Catalunya que practiquen qualsevol tipus d’esport i ho fan amb unes condicions de seguretat lamentables. Instal•lacions amb unes condicions higièniques deficients, vestuaris sense calefacció o aigua calenta o situats l’altre costat de la carretera…mil i una possibilitats perquè qualsevol dia passi una desgràcia.

Els fets tràgics d’aquest cap de setmana a Sant Boi de Llobregat ens obliguen, a tots, a fer una reflexió generalitzada sobre les condicions de l’esport de base del nostre país. És cert que el tema del nostre bloc és la pedrera del F.C.Barcelona, i que en aquest cas els nens disposen d’unes instal•lacions immillorables per a la pràctica de l’esport; però el que també és cert, és que tota la societat hauria de ser conscient de la importància d’unes instal•lacions adequades perquè l’esport de base es practiqui amb total normalitat i no haguem de lamentar una altre desgràcia.

Lamentem profundament la tragèdia i esperem que les autoritats i el govern de Catalunya prengui més consciència del que és l’esport base d’aquest país i del problema que té i ofereixi el tracte que es mereixen els milers de catalans i catalanes que cada dissabte al matí s’aixequen amb la il•lusió de guanyar i, sobretot, de competir.

Jordi Caixàs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: