Rumors a la pedrera

El món del futbol és un món que no para de rodar. Un món que vol , i genera novetats, noticies i per tant genera rius de tinta. Entre moltes altres coses, i a causa d’això, el rumors formen part d’aquest esport gairebé des de que es va inventar. El normal és que aquests rumors, sobretot en fitxatges, es donin en els primers equips dels grans clubs de futbol. El que no és tan normal és que els rumors arribin fins i tot a la pedrera del nostre club.

Parlem de la noticia del fitxatge de Timur Akmurzin, un nen rus d’onze anys que actualment juga de porter al Lokomotive de Moscou. El traspàs que es va donar per fet en diaris que segueixen l’actualitat blaugrana i en espais digitals potser no tan coneguts. A la noticia, a part de donar el nom i l’edat del nen donaven varies informacions sobre la seva persona i el seu entorn familiar.

Conscients que aquest fitxatge portava cua vam preguntar sobre la presumpta nova incorporació a Jaume Marcet, periodista de Barça TV, i persona totalment autoritzada ja que controla tots els moviments de la pedrera del nostre club. Al preguntar-li per el fitxatge del porter rus Marcet va afirmar que “tot això va ser un bulo. No es va fitxar mai cap porter rus”. Tot i que es va publicar en diversos mitjans no hi va haver mai un fitxatge com aquest “potser era un nen que va venir a fer un campus durant uns dies però al Barça no hi ha cap nen rus a la pedrera. N’hi ha de varies nacionalitats, però russos no.”
Així doncs la globalització mediàtica ha arribat fins i tot a la pedrera, no només de forma positiva, a nivell de retransmissions de partits dels diferents equips inferiors o a nivell d’entrevistes sinó també a nivell negatiu en forma de rumors. Rumors que com tots s’acaben esvaint o confirmant.

 

Jordi Caixàs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: