No tot és futbol

Per uns moments us convidem a deixar de banda el futbol i centrar-nos en altres esports, perquè, com bé sap molta gent, el Barça no només és futbol, sinó que compta amb seccions tan variades com, per exemple, l’atletisme, el beisbol, el rugbi o el ciclisme. Només quatre, però, són professionals: futbol, bàsquet, handbol i hoquei patins.

Ara, amb la nova ciutat esportiva, el club ha pogut millorar les instal·lacions per totes aquelles seccions que no gaudeixen del seguiment mediàtic de l’esport rei.

La principal millora és el nou pavelló poliesportiu. Es troba just a l’entrada de la Ciutat Esportiva. Amb terra de parquet, permet que s’hi juguin partits de diferents esports: bàsquet, handbol, hoquei patins, voleibol i futbol sala. Tot i que la majoria d’equips de les categories inferiors d’aquests esports con tinuen entrenant a les instal·lacions annexes al Palau Blaugrana (l’anomenat Palau-2) o bé en pavellons llogats i repartits per tota l’àrea metropolitana de Barcelona, molts dels matxs oficials ja poden tenir lloc a Sant Joan Despí. A més de la pista, el pavelló compta amb el bar principal del complex i amb una petita grada situada a la part superior, la qual cosa dóna al públic una vista panoràmica. A tall d’anècdota cal ressaltar que les cadires utilitzades són reciclades del Palau Blaugrana, on les van canviar fa uns anys.

Malgrat que molts d’aquests conjunts inferiors no obtenen resultats tan brillants com els seus equivalents en futbol, també val la pena seguir-los les evolucions, ja que ajuden a refermar la idea que el Barça és més que un club.

Leandre Ibar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s