Elogis de l’enemic

Normalment no ho fariem mai però avui farem una excepció. Recomanarem un escrit d’Alfredo Relaño. El director del diari AS, entre moltes altres coses, és conegut per ser el creador del concepte Villarato. Una idea que ha calat fort arreu d’Espanya.

Relaño és un espadatxí de la paraula. Les seves línies porten verí. És un professional de la mentida. Tant que cobra per dir setmana rera setmana que els àrbitres van a favor del Barcelona i ha aconseguit que tothom el cregui. S’ha guanyat el sou a pols…no es pot negar. Fa uns anys escribia bé. Deia coses sensates, però la crisi ha fet molt mal. Cal incendiar la rivalitat Barça – Madrid. Cal atacar al rival. Cal vendre més diaris.

Avui però ha tornat al passat. Ha escrit 21 línies sense dir cap mentida. Fet totalment inèdit en els articles d’aquest feixista de la paraula, d’aquest centralista de la pilota. Sortia avui a l’AS una reflexió de Relaño en el que elogiava el planter blaugrana i ho considerava una de les principals diferències entre els dos clubs. Pel director del diari AS, la política del Madrid al respecte és totalement equivocada i està totalment a l’altra banda de la blaugrana. Fet que ha marcat el camí dels dos clubs.

Us recomano que llegiu l’article…no tindreu masses ocasions de coincidir amb aquest senyor gaires vegades més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: